Website & coaching.

Hoe werkt social media?

Dat is een goede vraag! En een vrij algemene vraag. Ieder social media platform heeft zijn eigen elementen en specifieke functionaliteiten. Het is logisch dat jij niet alle ins en outs van Instagram, Facebook, Twitter of zelfs TikTok  weet. Al deze social media platformen bieden kansen voor jouw bedrijf om je klanten te bereiken en te bespelen. Je moet dit alleen wel op de juiste manier doen. De social media platformen vinden het fijn als je alles doet zoals zij dat willen! Met mijn digitale coaching kun je die kennis wel inzetten voor jouw bedrijf.

Helaas is social media slechts één aspect van een bredere digitale strategie. Het is belangrijk om alle facetten op dit vlak op orde te hebben. Naast social media is je website ook erg belangrijk. Je website kan weer in verbinding staan met een mailinglijst en zo zijn er nog tal van combinaties mogelijk die voor jou zorgen dat je meer waardevolle klanten krijgt! 

Waar kan ik jou in coachen?

SOCIAL MEDIA.

Ik kan jou helpen met het inrichten van je social media accounts, vertellen wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf en in samenspraak met jou zorgen voor een consistente stroom aan hoge kwaliteit content. Ik zal je tips en tricks geven om jouw social media account naar een hoger niveau te tillen!

WEBSITES.

Heb je al een website? Dan kan ik een website scan uitvoeren om je verbeterpunten te geven. Deze kan ik voor je uitvoeren, of jij zelf natuurlijk! Heb je nog geen website? Dan ben ik in de positie om die voor je te maken. We spreken samen je wensen door en gaan aan de slag. Altijd op maat gemaakt voor jouw onderneming.

EVENT PROMOTIE.

Organiseer je een evenement en zoek je hulp bij het opzetten van de digitale ‘funnel’? Of zegt dat woord je helemaal niets? Dan wordt het hoog tijd voor een snelcursus event promotie. Ik kan voor jou alle facetten van een evenement verzorgen. Van ticketverkoop tot e-mail marketing. Daarnaast kan ik je ook uitleg geven hierover, zodat je het zelf kunt uitvoeren!

DIGITALE MARKETING

Alles op het gebied van Facebook of Instagram advertenties, ik kan je erbij helpen! Target je doelgroep zeer nauwkeurig met deze hulpmiddelen. Of rank hoger in Google met behulp van Google Adwords of Google Adsense. Heb je een e-mail adressen bestand? Top! Laten we automatische mailing opzetten, zodat klanten vaker terugkomen bij jouw webshop!

Digitale strategie sparsessie met mij!

Ben je iemand die zelf graag op onderzoek uit gaat? Of lekker tot in de late uurtjes wilt sleutelen aan je eigen onderneming? Ik snap dat helemaal! Daarom bied ik ondernemers de mogelijkheid om te sparren met mij. Een uur lang via bijvoorbeeld een Skype verbinding praten over jouw onderneming en alle digitale kanten daarvan. Je mag me een uur lang alle vragen stellen die je maar wilt! 

Wat kost digitale coaching?

Ieder bedrijf en geval is anders, dat besef ik me. De prijs hiervan is dus grotendeels afhankelijk van jouw wensen en de zaken die we moeten aanpakken voor jouw onderneming. Hieronder heb ik enkele standaard pakketten uitgelicht, zodat je een idee hebt waarmee we aan de slag kunnen gaan.

PERSOONLIJKE
COACHING.

Coaching pakket op maat gemaakt voor jouw situatie en wensen.

Jouw investering vanaf

PRIJS OP AANVRAAG

(Excl. BTW)

SPARSESSIE
met mij.

Een uur lang sparren met mij over de vragen rondom jouw bedrijf.

Jouw investering vanaf

€49,-

(Excl. BTW)

BEGINNER CURSUS SOCIAL MEDIA.

Geen ervaring met social media? In deze cursus gaan we in op de basics.

Jouw investering vanaf

€79,-

(Excl. BTW)

WEBSITE
SCAN.

Wil je verbeterpunten voor je website? Met deze scan kan ik je verder helpen!

Jouw investering vanaf

€99,-

(Excl. BTW)

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om samen te werken? Wees dan zeker niet te verlegen om mij een mailtje te sturen via onderstaande knop!

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!